Wie zijn wij ?
Een stukje geschiedenis...
Waar zijn wij ?
Onze producten

Ijsblokjes
Gebroken ijs
Droog ijs
Blokken ijs

Onze raadgevingen
Onze diensten
Onze troeven
Onze ideeën
Uw bestellingen

Onze diensten


Wij kunnen, indien u dit wenst, tegen betaling de goederen leveren. Onze firma is uitgerust met één vrachtwagen en drie bestelwagens. Wij doen al het nodige om uw voorwaarden voor de leveringstermijn te respecteren. Er kan in de hele Brusselse agglomeratie van maandagochtend tot zaterdagavond geleverd worden. Van maandag tot donderdag, zijn leveringen tot 19u00 mogelijk. Vrijdag en zaterdag verzekeren wij een leveringsdienst tot 19u30.

Helaas kunnen wij deze dienst niet aanbieden op zon- en feestdagen, gezien de kosten van een chauffeur-bezorger gedurende deze periodes. Grotere hoeveelheden kunnen wij in heel België alsook in het buitenland leveren.

Voor alle duidelijkheid informeren wij u dat indien twee klanten een levering voor hetzelfde uur en voor dezelfde dag vragen, prioriteit zal gegeven worden aan de persoon die de eerste bestelling heeft geplaatst. Aarzel dus niet om vroeg te bestellen.


Bestelwagen
De transportkosten hangen af van de bestemming. Gelieve ons te contacteren (telefonisch of via het formulier) zodat wij u een juiste prijs kunnen geven.Tevens kunnen wij u dozen aanbieden in geëxpandeerd polystyreen waarmee u langer van onze producten kunt profiteren. Deze dozen zijn zeer sterk en meten (Lxlxh) 25,4 x 35,4 x 43 cm. Deze dozen kosten 14,05 € + 2,95 € (BTW) = 17,00 € BTWI.


De hoeveelheden die in een doos kan geplaatst worden hangt natuurlijk van de aard van de inhoud : u kunt er één zak ijs (gebroken ijs of ijsblokjes), twee zakken van 10kg van droog ijs (in diagonaal) of 30kg van droog ijs (direct in de doos zonder verpakking) in plaatsen.
Doos

© 2017 * La Glacière S.A. * Rue de la Glacière, 38 * 1060 Brussels
Tel : 02/534.40.03 * Fax : 02/534.92.18 * VAT : BE 0451.170.160 * Mail us