Wie zijn wij ?
Een stukje geschiedenis...
Waar zijn wij ?
Onze producten

Ijsblokjes
Gebroken ijs
Droog ijs
Blokken ijs

Onze raadgevingen
Onze diensten
Onze troeven
Onze ideeën
Uw bestellingen

Onze ideeën


La Glacière denkt aan u door producten aan te bieden die vele lekkere gebruiksmogelijkheden hebben. Hieronder vindt u enkele ideeën die u het water in de mond zou moeten brengen.

De smoothie : ingrediënten voor 6 personen :

De aardbeien : 600 gr, ijsblokjes : 300 gr, frambozen : 100 gr, munt : 10 stengels.
Smoothie
Het recept :

De aardbeien snel in zeer koud water wassen. De staart verwijderen. De munt ontbladeren, enkele kleine bladen voor de versiering behouden. De aardbeien en de frambozen in een blender plaatsen. Mixen en er geleidelijk aan de ijsblokjes en de munt toevoegen.

Minstens 2 tot 3 minuten laten draaien om een fluweelachtige textuur te verkrijgen. Onmiddellijk in glazen gieten en versieren met de resterende muntblaadjes. In functie van de vastheid kunt u op het einde van de bereiding een beetje water toevoegen.

De ijskoffie : ingrediënten :

1 theelepel (5 g) oploskoffie, 1 theelepel (5 g) witte kristalsuiker, ¼ van een theelepel (1ml) vanille-extracten, ¾ van een kop (170 ml) koude melk, 1 soeplepel (15 ml) warm water, enkele ijsblokjes.
Ijskoffie

Het recept :

Het warme water in het kopje of het glas gieten. De oploskoffie toevoegen en oplossen in het water. De vanille-extracten en de suiker toevoegen. Met behulp van een lepel mengen. De suiker goed oplossen en de melk toevoegen. Alles goed mengen en met één of twee ijsblokje(s) opdienen !


* Ontdek bij onze partners andere even smaakvolle recepten *


© 2017 * La Glacière S.A. * Rue de la Glacière, 38 * 1060 Brussels
Tel : 02/534.40.03 * Fax : 02/534.92.18 * VAT : BE 0451.170.160 * Mail us