Wie zijn wij ?
Een stukje geschiedenis...
Waar zijn wij ?
Onze producten

Ijsblokjes
Gebroken ijs
Droog ijs
Blokken ijs

Onze raadgevingen
Onze diensten
Onze troeven
Onze ideeën
Uw bestellingen

Onze raadgevingen


Door haar jarenlange ervaring weet La Glacière welke verschillende aspecten over het algemeen een probleem kunnen vormen. Ziehier een kleine lijst van raadgevingen :

  • Door hun lage temperatuur kunnen ijsblokjes en gebroken ijs aan elkaar plakken. Om dit probleem op te lossen, laat u de zak horizontaal en vanop een hoogte van ongeveer 50 cm vallen op de grond. Indien het probleem niet is opgelost, draait u de zak om en herhaalt u de procedure.
  • Aarzel niet om het voorziene parkeerterrein te gebruiken voor de afhaling van goederen.
  • Indien de parking volzet is, mag u zich vóór onze onderneming parkeren. Aangezien wij een snelle service leveren, zal niet lang hoeven te wachten. Indien er echt geen enkele parkeerplaats vrij is, mag u tijdelijk aan de overkant van de straat parkeren gedurende de tijd van de lading.
  • Voorzie voldoende ruimte in uw koffer. Onze zakken nemen snel een groot volume in uw auto in, vooral indien uw auto reeds geladen is met flessen, etenswaren en snacks. Bovendien hebben de stadsauto's (type "Smart") slechts een beperkt laadvermogen.
  • Probeer het aantal flessen in te schatten die tijdens het evenement zullen verbruikt worden. Dit cijfer zal bepalend zijn voor uw bestelling aan ijs.
  • Veel klanten voorzien bakken om onze producten in te plaatsen. Dit is een heel goed idee, maar men moet zoveel mogelijk metaal vermijden omdat metaal de warmte geleidt waardoor onze goederen sneller zullen smelten.
  • Om onze producten beter te bewaren, voorziet u best een oud deken of een groot karton in uw koffer. Dat kan vooral bij lange trajecten zeer nuttig zijn. Tevens voorkomt dit dat het leer van uw auto vochtig wordt door een mogelijke condensatie afkomstig van onze producten.
  • Bij aankomst is het aangewezen om de zakken tegen elkaar te zetten omdat de kou hierdoor langer bewaard blijft.
  • Zet uw flessen ongeveer een goed uur voor het begin van het evenement in de koelbak zodat zij goed op temperatuur zouden zijn tegen het begin van de feestelijkheden.
  • Voor kleine hoeveelheden raden wij u een geïsoleerde zak of koeler voorzien om beter onze producten te besparen. Denk er ook om ruimte te maken in de vriezer.

© 2017 * La Glacière S.A. * Rue de la Glacière, 38 * 1060 Brussels
Tel : 02/534.40.03 * Fax : 02/534.92.18 * VAT : BE 0451.170.160 * Mail us