Wie zijn wij ?
Een stukje geschiedenis...
Waar zijn wij ?
Onze producten

Ijsblokjes
Gebroken ijs
Droog ijs
Blokken ijs

Onze raadgevingen
Onze diensten
Onze troeven
Onze ideeën
Uw bestellingen

Wie zijn wij ?


Familieonderneming La Glacière vervaardigt kunstmatig ijs sinds 1993. Onze reeks producten richt zich zowel tot particulieren als tot bedrijven (hotels, restaurants, discotheken, concerten, festivals, kermissen, banketbakkerijen, …)

Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze van producten waarvan de kwaliteit streng gecontroleerd wordt door erkende instanties.

Of het nu gaat over de afkoeling van dranken voor een huwelijk, een religieuze plechtigheid, een feest, een inwijdingsfeest, de viering van een succes op school of van een professioneel succes, wij garanderen steeds een optimale service. Net zoals in een traditionele winkel, kunt u de goederen zelf afhalen (zie rubriek "onze raadgevingen“), of beroep doen op onze leveringsdienst (zie rubriek "onze diensten“).

Bovendien behandelen wij de industriële vragen met de grootste know-how, of het nu gaat om grootdistributie, groothandelaars, traiteurs, catering of ziekenhuizen, die ijs nodig hebben voor organenvervoer.

Tot slot wijzen wij op het feit dat onze onderneming van menselijke omvang is, wat ons toelaat om zowel op de meest ernstige dringende verzoeken in te gaan als op de meest verrassende (Halloween, het snel invriezen van voedsel, industrieel schoonmaken of de bestrijding van branden).


Wij zijn het hele jaar geopend (behalve op 1 januari wegens inventaris en op autoloze dagen) :

- van maandag tot donderdag van 9:00 u tot 18:00 u,

- vrijdag en zaterdag van 9:00 u tot 19:00 u,

- zon- en feestdagen van 10:00 u tot 13:00 u.
La Glacière

© 2017 * La Glacière S.A. * Ijskelderstraat, 38 * 1060 Brussel

Tel : 02/534.40.03 * Fax : 02/534.92.18 * BTW : BE 0451.170.160 * Mail us